Antena 3 CNN Actualitate Un sucevean sărac s-a trezit peste noapte şi patron, şi plin de datorii

Un sucevean sărac s-a trezit peste noapte şi patron, şi plin de datorii

Un sucevean sărac s-a trezit peste noapte şi patron, şi plin de datorii
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    08 Dec 2011   •   21:39

Un sucevean de 38 de ani, sărac şi fără loc de muncă, s-a trezit peste noapte şi patron şi plin de datorii. El a fost păcălit de un om de afaceri, care i-a vândut firma falimentară pe care o avea. Poliţiştii au intrat pe fir şi au început urmărirea penală împotriva afaceristului.

Suceveanul povesteşte că, beat fiind, a fost convins să semneze nişte acte, fără să ştie ce reprezintă. Aşa a ajuns să fie patronul unei firme de construcţii cu datorii de zeci de mii de lei la stat şi rate la mai multe maşini luate în leasing.

Abia când au început să-i vină somaţiile de la firmele de leasing, Florian State a aflat că este posesorul a două maşini de lux.  Şi cum nu avea o casă a lui, sediu al firmei a fost trecut la adresa unde locuieşti mama sa. Aşa că acum, creditorii o ameninţă pe femeie că îi scot casa la vânzare dacă nu achită datoriile.

Poliţiştii au început o anchetă, după ce suceveanul a depus plângere şi au stabilit că omul a fost înşelat. Bărbatul care i-a vândut firma s-a ales cu dosar penal.

 




×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close