Antena 3 CNN Actualitate Un suspect în cazul bărbatului abandonat mort la poarta spitalului Bagdasar-Arseni, arestat

Un suspect în cazul bărbatului abandonat mort la poarta spitalului Bagdasar-Arseni, arestat

Un suspect în cazul bărbatului abandonat mort la poarta spitalului Bagdasar-Arseni, arestat
Sursa foto: politisti
07 Mar 2009   •   09:15

Vineri noapte au avut loc audieri în cazul bărbatului ucis şi abandonat la poarta spitalului Bagdasar-Arseni din capitală. Unul dintre suspecţi a fost ridicat de acasă din comuna Popeşti Leordeni şi adus la audieri la Poliţia Capitalei. Potrivit anchetatorilor, crima s-a produs în zona Popeşti-Leordeni. Victima a fost adusă cu o maşină la spitalul din Bucureşti după care bărbaţii din autoturism s-au făcut nevăzuţi.

Poliţiştii au făcut mai multe descideri în comuna Popeşti Leordeni. Un bărbat a fost ridicat din casa în care locuia şi adus la Bucureşti pentru audieri.

Lucian Ovidiu Pană a fost găsit cu mai multe tâieturi pe gât joi noapte. La scurt timp după internare bărbatul a murit. Ovidiu Pană avea 35 de ani şi era cunoscut a fi un consumator de droguri. În urmă cu doi ani fusese arestat în urma unei operaţiuni de anihilare a unei reţele de traficanţi de heroină. Omul a urmat o cură de dezintoxicare şi se lăsase de droguri, susţine familia.

Joi după amiază, cineva l-a contactat telefonic şi i-a cerut sa-i împrumute 4 milioane de lei. Către seară a plecat de acasă cu banii. Câteva ore mai târziu era mort.

Martorii au declarat poliţiştilor încă din noaptea incidentului că bărbatul a fost lăsat în faţa spitalului de o maşină Dacia Logan în care se aflau trei persoane.

Antena 3

×
Subiecte în articol: suspect
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close