Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a făcut scandal într-un supermarket pentru că i s-a spus să-și pună masca de protecție

Un tânăr a făcut scandal într-un supermarket pentru că i s-a spus să-și pună masca de protecție

Un tânăr a făcut scandal într-un supermarket din Capitală fiindcă i s-a atras atenția că trebuie să poarte masca de protecție.

Un tânăr a făcut scandal într-un supermarket pentru că i s-a spus să-și pună masca de protecție
Sursa foto: Pixabay.com
02 Iun 2020   •   15:00

Paznicul i-a amintit că legea prevede purtarea măștilor de protecție în spațiile închide, însă tânărul a spus că refuză să poarte. Acesta a realizat un clip video în direct pe care l-a transmis și pe Facebook.

”De ce să ne punem mască? Suntem oi? Suntem turmă? Nu vreau să port mască! Vreau să fac tam-tam. Chemați Poliția să se întâmple ca la Kaufland. Nu vreau să port mască! Noi nu suntem oi. E lege ca să vă manipuleze. Vor să fim toți o turmă. Eu nu sunt oaie, o să ies din Lidl. Nu voi mai face cumpărăturile aici. Voi merge la piață. Nu voi mai face cumpărăturile unde trebuie să mi se ia temperatura sau unde trebuie să port mască. Nu voi purta mască, nici CIP-uri, nu-mi voi face nici vaccinuri. E al treilea supermarket în care intru și nu mă lasă fără mască!”, a spus tânărul, în cadrul video-ului respectiv.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a aprobat, în urmă cu două săptămâni, Ordinul Comun MS-MAI privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS CoV-2 pe durata stării de alertă.

Conform documentului, pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close