Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a fost împuşcat în obraz cu un pistol cu alice, la o terasă din Timişoara

Un tânăr a fost împuşcat în obraz cu un pistol cu alice, la o terasă din Timişoara

Un tânăr a fost împuşcat în obraz cu un pistol cu alice, la o terasă din Timişoara
Sursa foto: bar
07 Iun 2010   •   10:01

Incident grav în Timişoara. Un tânăr de 26 de ani a fost împuşcat în obraz cu un pistol cu alice în timp ce se afla la o terasă. Incidentul, care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, este investigat de autorităţile locale, informează Mediafax.

Tânărul împuşcat se afla la terasă împreună cu alte două persoane, a declarat reprezentantul Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, Marinela Apostolache. "Un bărbat a apelat serviciul 112 anunţând că în timp ce se afla pe terasa unui local din timişoara a fost împuşcat în obrazul stâng cu o alică de către o persoană necunoscută?.

?La faţa locului s-a deplasat echipaj din cadrul Secţiei 2 de Poliţie şi un echipaj al Ambulanţei. Din primele verificări se pare că în zonă au fost auzite mai multe zgomote, moment în care tânărul de 26 de ani, care se mai afla cu încă două persoane la masă, a fost împuşcat în obrazul stâng", a adăugat Apostolache.

Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Potrivit medicilor, bărbatul a suferit traumatism maxilo-facial, o plagă împuşcată cu retenţie de corp străin şi este suspect de fractură maxilară, însă starea sa este stabilă.

Autorităţile locale au deschis o anchetă în acest caz pentru a idetifica persoana care a deschis focul, precum şi condiţiile în care s-a produs incidentul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pistol Timisoara tanar
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close