Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a fost răpit, bătut şi abandonat într-o carieră de piatră de cămătari

Un tânăr a fost răpit, bătut şi abandonat într-o carieră de piatră de cămătari

Un tânăr a fost răpit, bătut şi abandonat într-o carieră de piatră de cămătari
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Iun 2011   •   16:43

Un constănţean a fost bătut, ameninţat şi sechestrat lângă o carieră de piatră. Totul, se pare că a fost cauzat de o datorie mai veche pe care trebuia să o returneze unor indivizi.

Agresorii l-au urmărit aseară, l-au acostat în apropierea portului, l-au băgat cu forţa într-o maşină şi au plecat în trombă. S-au oprit pe un drum spre Tulcea. Acolo i-au administrat o corecţie soră cu moartea şi l-au abandonat.

Când şi-a revenit, bărbatul a sunat un prieten de pe telefonul mobil, i-a explicat unde este şi i-a cerut să îl ducă la spital. După ce a primit îngrijiri medicale, le-a povestit poliţiştilor prin ce a trecut.

Avea o datorie de 16.000 de lei către unul dintre agresori, căruia i-a dat în schimb o maşină. Nu îşi explică de ce a tăbărât pe el după ce făcuse trocul. Politiştii l-au identificat destul de repede pe bătăuş. L-au adus la secţie iar acum dă declaraţii pentru fapta sa. Celălalt individ este dispărut. În faţa politiştilor a ajuns astăzi şi victima. Nu au reuşit să stea prea mult de vorba cu el, căci tânărului i s-a făcut rău în secţie şi a fost trimis cu ambulanţa la spital.

 

×
Subiecte în articol: rapit batut camatari datorie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close