Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a furat taxiul tatălui, apoi a intrat frontal într-un echipaj de poliţie care i-a blocat calea

Un tânăr a furat taxiul tatălui, apoi a intrat frontal într-un echipaj de poliţie care i-a blocat calea

Un tânăr a furat taxiul tatălui, apoi a intrat frontal într-un echipaj de poliţie care i-a blocat calea
Sursa foto: Foto: VideoNews
03 Ian 2012   •   18:26

Un tânăr de 19 ani i-a furat  taxiul tatăl său şi a intrat în plin într-o maşină a poliţiei încercând să fugă de autorităţi. Bărbatul nu avea permis de conducere şi a fost reţinut. Scena s-a întâmplat pe străzile municipiului Târgovişte.

Echipajele de poliţie au intrat în alertă după ce a fost anunţat furtul şi au plecat în căutarea taxiului. L-au descoperit iniţial pe o stradă din Târgoviste, dar şoferul nu a oprit. A început o urmărie nebunească, până la 30 de kilometri de oraş, unde politiştii au blochat şoseaua cu mai multe maşini. Tânărul a intrat frontal într-un echipaj de poliţie, iar din impact s-a răsturnat în şant.

Băiatul a furat maşina de la tatăl său care lucra ca taximetrist la o firmă de transport din Târgovişte şi îşi întreţinrea toată familia. Când a intrat în tură, nu şi-a mai găsit autoturismul parcat unde îi spusese colegul său. A sunat imediat la poliţie.

Tatăl hoţului le-a spus poliţiştilor că nu intenţionează să-si retragă plângerea de furt. Băiatul va avea un dosar penal cu trei capete de acuzare.

Hoţul ar putea fi condamnat la  maxim 15 ani de închisoare pentru faptele sale.

 




×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close