Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr a stat trei ore agăţat de balcon, de frica unei înscenări (VIDEO)

Un tânăr a stat trei ore agăţat de balcon, de frica unei înscenări (VIDEO)

Un tânăr a stat trei ore agăţat de balcon, de frica unei înscenări (VIDEO)
Sursa foto: agatat de geam
15 Mar 2010   •   23:46

S-a agăţat de geam, la etajul cinci, ca să scape de poliţie, şi a sfârşit fix în braţele agenţilor. Un tânăr de 20 de ani s-a speriat că i se organizează un flagrant când a văzut un plic de marijuana în mâna unui prieten. Şi s-a gândit că scapă doar dacă ameninţă că se omoară.

Băiatul şi-a sunat părinţii imediat ce a văzut drogurile. Credea că pot fi surprinşi de poliţie şi a încercat să scape, protestând de la etajul cinci. Mama băiatului a fost la un pas să facă infarct când şi-a văzut fiul atârnând în gol.

Nimeni nu a înţeles de ce a ales să stea atârnat de balustrada balconului şi să ceară de acolo ajutor.

Tânărul a stat agăţat de balustradă mai bine de trei ore până când pompierii împreună cu mama lui au reuşit să-l tragă din nou în apartament. O dată ce s-a văzut în siguranţă, băiatul le-a povestit tuturor ce s-a întâmplat.

A afirmat că a facut acest gest pentru că în casă cineva adusese un pliculeţ cu droguri şi îi era frică să nu i se însceneze ceva.

Cazul a ajuns în atenţia direcţiei pentru combaterea crimei organizate, iar cei doi tineri vor fi audiaţi până când va ieşi la iveală povestea exactă.



Observator

×
Subiecte în articol: droguri flagrant
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close