Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr care a plecat să îşi recupereze mireasa furată de la nuntă a ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Un tânăr care a plecat să îşi recupereze mireasa furată de la nuntă a ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Un tânăr care a plecat să îşi recupereze mireasa furată de la nuntă a ajuns la spital, în urma unui accident rutier
Sursa foto: Foto: INTACT Images
06 Mai 2012   •   11:11

Un tânăr care a plecat să îşi recupereze mireasa furată de la nuntă a ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce s-a răsturnat cu maşina, în apropiere de municipiul Sibiu, autotutrismul luând foc, conform Mediafax.
   
Potrivit poliţiştilor, tânărul a vrut să facă o depăşire neregulamentară, dar a căzut într-o râpă adâncă de câţiva metri, maşina luând foc.
   
Flăcările au fost stinse de şoferii care circulau prin zonă.
   
"Din primele cercetări la faţa locului rezultă ca şi posibilă cauză a accidentului de pe DJ 106 efectuarea unei manevre neregulamentare de depăşire, ceea ce a dus la ieşirea autoturismului condus de un bărbat de 24 de ani în afara părţii carosabile, răstunarea şi apoi incendierea. La testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0,30 miligrame/litru/alcoolemie", a declarant Costin David, inspector principal la Poliţia Rutieră Sibiu.
   
Medicii SMURD care au ajuns la faţa locului au spus că starea mirelui este stabilă şi nu are răni care să îi pună viaţa în  pericol.
   
"Pacientul are un traumatism cranio-cerebral deschis minor, fără pierderea stării de conştienţă. Starea lui este stabilă şi îl transportăm la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii suplimentare. Este vorba de un mire care a avut un accident. Starea lui este foarte bună ţinând cont că maşina a luat foc", a declarant Mirela Bădescu, medic specialist UPU - SMURD.
   
La faţa locului au ajuns şi nuntaşii, care au spus că bărbatul plecase să îşi recupereze mireasa, furată după cum este obiceiul la nunţi.
   
Poliţiştii rutieri i-au reţinut mirelui permisul de conducere şi vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: Sibiu nunta mire accident spital
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close