Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 18 ani a fost ucis şi apoi incendiat de doi dintre prietenii săi

Un tânăr de 18 ani a fost ucis şi apoi incendiat de doi dintre prietenii săi

Un tânăr de 18 ani a fost ucis şi apoi incendiat de doi dintre prietenii săi
Sursa foto: Foto: www.photos8.com
22 Sep 2011   •   19:20

Sfârşit macabru pentru un tânăr din Dej. Cei mai buni prieteni l-au omorât şi i-au incendiat trupul pentru a şterge orice urmă. Şi-au văzut apoi liniştiţi de viaţă. Camerele de supraveghere ale unei benzinării i-au dat însă de gol.

Victima era membru al galeriei Universităţii Cluj. Vecinii spun că se folosea de renumele ultraşilor pentru a-şi teroriza cunoscuţii. Printre ei, şi prietenii din copilărie. Cei doi n-au mai rezistat. L-au ademenit în casa unuia dintre ei, unde l-au ucis.

Cei doi au coborât  cu trupul tânărului de 18 ani, l-au adus la subsol şi l-au aşezat într-una din boxe. S-au răzgândit imediat ce şi-au dat seama că trupul ar fi putut fi găsit de vecini. L-au învelit într-o pătură, l-au băgat în portbagajul maşinii şi au plecat spre o pădure izolată, lângă localitatea Igriţa.

Pe drum, s-au oprit la o benzinărie, unde au umplut o canistră cu benzină. Au căutat apoi o zonă izolată, au stropit cadavrul şi i-au dat foc.

Poliţiştii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. Cele din benzinărie i-au dat de gol pe criminali.

Amândoi riscă cel puţin 15 ani de închisoare. Pentru mama victimei e prea puţin, însă.

 

×
Subiecte în articol: Universitatea Cluj crima benzina cadavru
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close