Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 19 ani şi-a pus capăt zilelor din dragoste pentru profesoara de română

Un tânăr de 19 ani şi-a pus capăt zilelor din dragoste pentru profesoara de română

Un tânăr de 19 ani şi-a pus capăt zilelor din dragoste pentru profesoara de română
27 Noi 2009   •   11:55

Un tânăr de 19 ani din Târgu Jiu a avut o aventură cu profesoara de română din liceu şi apoi şi-a pus capăt zilelor după ce a fost părăsit de cadrul didactic, relatează Adevărul. Băiatul a ales o modalitate neobişnuită de a se sinucide: a pulverizat spray insecticid într-o pungă pe care şi-a pus-o apoi pe cap.

Tânărul a fost descoperit de părinţii săi miercuri seară, când au remarcat faptul că nu mai ieşea din cameră. Emil Moţa, procurorul de caz, a declarat că a fost stabilit motivul care l-a determinat pe băiat să se sinucidă.

În calculatorul acestuia au fost descoperit mai multe însemnări în care tânărul şi-a descris stările emoţionale. Emil Moţa a mai spus că băiatul de 19 ani a avut o voinţă ieşită din comun având în vedere că putea să-şi rupă punga de pe cap în orice moment. De asemenea, medicul legist care a efectuat autopsia s-a declarat surprins de metoda aleasă de tânăr pentru a se sinucide, precizând că doar o persoană cu o minte diabolică putea face aşa ceva.

Profesoara în vârstă de 25 de ani a recunoscut că a avut o scurtă aventură cu băiatul, dar din cauza faptului că nu-l iubea şi simţea doar milă pentru el a pus capăt idilei. În acelaşi timp, aceasta a spus că tânărul a făcut o obsesie pentru ea şi a ameninţat-o de nenumărate ori că se va sinucide, dar nu l-a crezut în stare. Directorul Grupului Şcolar General ?Gheorghe Magheru" a precizat că băiatul era olimpic la informatică şi că nu ştia de avntura acestuia cu profesoara de română.

Anetna3.ro

×
Subiecte în articol: sinucidere dragoste profesoara elev
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close