Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 23 de ani din Giurgiu este cercetat în stare de reţinere pentru înşelăciune şi şantaj

Un tânăr de 23 de ani din Giurgiu este cercetat în stare de reţinere pentru înşelăciune şi şantaj

Un tânăr de 23 de ani din Giurgiu este cercetat în stare de reţinere pentru înşelăciune şi şantaj
Sursa foto: Foto: dakshintimes.com
de S.T.    |    22 Mar 2012   •   15:52

Un tânăr de 23 de ani din Giurgiu este cercetat în stare de reţinere pentru infracţiunile de înşelăciune şi şantaj după ce a fost depistat în urma organizării unui flagrant că solicita bani prin constrângere şi ameninţări de la o familie din municipiul Giurgiu, scrie Agerpres.

Conform lui Cristian Şuţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi verbal de un bărbat cu privire la faptul că tînărul de 23 de ani exercită acte de violenţă asupra sa şi a membrilor familiei sale, pentru a-i plăti sume de bani sub pretextul unei datorii fictive.

Alexandru C., tănărul cercetat, a solicitat suma de cinci mii de lei, iar poliţiştii din IPJ Giurgiu - Serviciul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Compartimentului de Operaţiuni Speciale Giurgiu, al SIPI Giurgiu şi luptători din cadrul SIR Giurgiu au organizat flagrantul.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că în perioada 2009-2012, sub pretextul unor datorii, prin constrângere şi ameninţări cu acte de violenţă, Alexandru C. a determinat partea vătămată să îi dea suma totală de 20.000 de lei.

Suspectul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Giurgiu bani amenintari
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close