Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 32 de ani a murit după o şedinţă de terapie. "Pe buletin scria intoxicaţie", susţine fratele victimei

Un tânăr de 32 de ani a murit după o şedinţă de terapie. "Pe buletin scria intoxicaţie", susţine fratele victimei

Un tânăr de 32 de ani a murit după o şedinţă de terapie. "Pe buletin scria intoxicaţie", susţine fratele victimei
Sursa foto: Foto: fineartamerica.com
de M.Z.    |    24 Sep 2013   •   10:07

Un tânăr în vârstă de 32 de ani din Piteşti a murit după o şedinţă de terapie, susţin rudele acestuia. Bărbatul urma un tratament la un cabinet de psihiatrie şi în urma unor injecţii ar fi intrat în comă şi a murit. 


Rudele tânărului au mers la poliţie, însă până acum n-au primit niciun răspuns. Halucinant este că poliţiştii le-au declarat rudelor că îi lasă rece cazul. 
 
Iniţial, poliţiştii s-au plâns că nu au bani să efectueze examenul toxicologic. Familia tânărului s-a oferit să plătească 900 de lei pentru examen, însă poliţiştii au dat din umeri. 
 
Tatăl tânărului le-a scris despre caz celor de la Colegiul Medicilor şi ministrului Sănătăţii.

Medicul Ramona Herişanu, de la clinica particulară "Dr. Irimia" din Piteşti, a fost dată afară, după ce Alin George Niţescu a murit.
 
Fratele victimei povesteşte filmul evenimentelor din ziua tragediei

Doru Niţescu, fratele victimei, a povestit marţi, la Antena 3, că tânărul decedat suferea de tulburarea paranoidă acută şi urma un tratament din martie 2012.
 
În ziua în care fratelui său i s-a făcut injecţia, i s-a făcut rău la numai 10 minute.
 
"Mi-a spus că-i e rău, că-l doare capul, nu-şi mai simţea mâinile şi picioarele. L-am dus în cabinetul medicului, mi-a spus că avea tensiune mare, cam 20. A băut multă apă, 1-2 litri, nu mai putea să mănânce şi a vomitat apa pe care a băut-o, starea lui s-a agravat, apoi adormea în picioare şi a devenit foarte agitat", a spus Doru Niţescu.
 
Medicii i-au făcut o injecţie cu furosemid şi diazepam, iar bărbatul a adormit, mai spune fratele victimei, "iar el a vomitat sub gastric în somn". 
 
Atunci, doctoriţa şi-a anunţat şefa, care i-a spus să cheme ambulanţa.
 
"După două ore şi jumătate când a venit, ambulanţa a constatat că fratele meu era de fapt în comă, nu dormea", a precizat Doru Niţescu.
 
Ulterior, a fost internat la Spitalul Judeţean Argeş la terapie internsivă şi pe 2 august, a făcut insuficienţă cardiorespiratorie şi a decedat, susţine fratele victimei.
 
Doru Niţescu mai spune că după această injecţie fratele său dormea în general 24 de ore, apoi orele se reduceau dar tot dormea 12 ore pe zi.

"Am observat că pe buletinul de la ATI scria intoxicaţie şi atunci am mers la Poliţie", a adăugat fratele victimei.
 
Colegiul Medicilor le-a spus că s-a demarat o anchetă în acest caz, iar Ministerul Sănătăţii le-a transmis că au trimis cazul la CMR.





 

×
Subiecte în articol: Pitești deces injectie
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close