Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de la Pungeşti susţine că a fost AGRESAT de jandarmi

Un tânăr de la Pungeşti susţine că a fost AGRESAT de jandarmi

Un tânăr de la Pungeşti susţine că a fost AGRESAT de jandarmi
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Dec 2013   •   14:11
Un tânăr din rândul protestatarilor de la Pungeşti a fost luat, sâmbătă, în jurul orei 13.00, de o ambulanţă SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după de ar fi fost agresat de către forţele de ordine.
Tânărul a acuzat dureri în piept şi susţine că ar fi fost lovit de către jandarmi. Acesta se afla pe şosea în momentul în care ar fi fost agresat de către forţele de ordine.
La ora transmiterii acestei ştiri, jandarmii, echipaţi în uniforme de luptă, cu scuturi şi bastoane, au format un cordon în jurul manifestanţilor pentru a nu permite accesul acestora spre terenul deţinut de către Chevron.
Totodată, jandarmii au fost mobilizaţi şi la ieşirea din localitatea Siliştea pentru a nu permite altor persoane să vină spre zona unde au loc manifestaţiile.
De altfel, traficul în zonă este restricţionat, fiind permis doar accesul autovehiculelor care vin dinspre Pungeşti spre Siliştea, respectiv Vaslui.
Anterior, câţiva dintre protestatarii de la Pungeşti au fost ridicaţi şi duşi în maşinile Jandarmeriei pentru a da declaraţii, în timp ce alţii s-au întins pe jos, pe şosea, pentru a nu permite acestor autovehicule să iasă din zonă, manifestanţii îmbrâncindu-se cu jandarmii
După ce unii dintre protestatari au fost ridicaţi şi duşi în maşinile Jandarmeriei pentru a da declaraţii după ce oamenii au dărâmat aproape în totalitate gardurile terenului deţinut de Chevron, alţi manifestanţi s-au întins pe jos, pe şosea, în semn de nemulţumire, pentru a nu permite maşinilor respective să treacă şi să iasă din zona manifestaţiilor.
 
Protestatarii care s-au întins pe şosea au fost luaţi pe sus de către jadarmi şi duşi pe marginea şoselei.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close