Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Arad a murit în chinuri groaznice după ce a consumat drogul „Zombie”. E șocant cum a fost găsit de familie. „Drogurile parcă îl urmăreau”

Un tânăr din Arad a murit în chinuri groaznice după ce a consumat drogul „Zombie”. E șocant cum a fost găsit de familie. „Drogurile parcă îl urmăreau”

Richard din Arad a murit după ce a consumat temutul drog „Zombie”. Băiatul avea un viciu pentru stupefiante, în urma unei depresii suferite. 

Un tânăr din Arad a murit în chinuri groaznice după ce a consumat drogul „Zombie”. E șocant cum a fost găsit de familie. „Drogurile parcă îl urmăreau”
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Ian 2020   •   08:13

Tânărul locuia singur, iar anturajul l-a împins să se drogheze. Richard Farcaș a ajuns la mila traficanților drogului „Zombie”, țigările stropite cu otravă de șoareci care ucid tot mai mulți tineri în toată țara, scrie stirilekanald.ro.

„A stat un an în pușcărie, timp în care iubita lui a născut fetița lui. Când el a ieșit ea nu l-a mai vrut înpoi, fetița nu era pe numele lui, nici nu îl prea lăsa să o vadă. A reînceput să consume droguri și alcool. Nu mai era curios de nimic, noi degeaba îl încurajam să își refacă viața, nu mai era curios de nimeni și de nimic”, a declarat sora lui Richard.

Richard Farcaș a murit în apartamentul său. Tânărul se droga alături de alți doi prieteni, iar la un moment dat i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe podea. Când l-au văzut, prietenii s-au speriat și au fugit, lăsându-l pe băiat să agonizeze.

×
Subiecte în articol: droguri
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close