Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Bistriţa a murit, după ce a fost lovit de o maşină, pe o trecere de pietoni

Un tânăr din Bistriţa a murit, după ce a fost lovit de o maşină, pe o trecere de pietoni

Un tânăr din Bistriţa a murit, după ce a fost lovit de o maşină, pe o trecere de pietoni
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Iun 2012   •   13:56

Un tânăr din Bistriţa a fost accidentat mortal, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce încerca să traverseze strada pe o trecere de pietoni, de o maşină condusă de un şofer de 21 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX
   
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, accidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în jurul orei 1.00, pe Bulevardul Republicii din Bistriţa, stradă care se suprapune cu traseul DN 17 care face legătura între Transilvania şi Moldova.
   
Conform sursei citate, un bărbat de 21 de ani, aflat la volanul unei maşini, nu a acordat prioritate la trecerea pentru pietoni situată imediat după intersecţia Bulevardului Republicii cu str. Barbu Ştefănescu Delavrancea şi l-a accidentat mortal pe tânărul de 20 de ani, care încerca să traverseze strada.
   
"În urma impactului, pietonul a decedat. ªoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată în comunicat.
   
Poliţia continuă cercetările în acest caz, şoferul fiind acuzat de ucidere din culpă.



×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close