Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Botoșani a primit cea mai mare pedeapsă pentru înșelăciune prin metoda „Accidentul”. Judecătorii au fost nemiloși

Un tânăr din Botoșani a primit cea mai mare pedeapsă pentru înșelăciune prin metoda „Accidentul”. Judecătorii au fost nemiloși

Un tânăr din Botoșani a primit cea mai mare pedeapsă pentru înșelăciune prin metoda „Accidentul”. Judecătorii au fost nemiloși
15 Noi 2017   •   11:24

Un tânăr botoșănean a primit cea mai mare pedeapsă pentru înșelăciune prin metoda „accidentul”. Judecătoria Botoșani l-a condamnat la 23 de ani, patru luni și 153 de zile de închisoare pentru mai multe escrocherii pe care le-a comis în timp ce era închis în Penitenciarul din Iași. Cu ajutorul a doi complici, bărbatul a obținut aproape 40.000 de lei prin păcălirea mai multor persoane.

Magistrații Judecătoriei Botoșani l-a condamnat, marți, pe un tânăr de 27 de ani la 23 de ani, patru luni și 153 de zile de închisoare pentru fapte de înșelăciune, scrie botosaninews.ro.

Andrei Popiţanu este considerat autorul mai multor escrocherii prin metoda „accidentul”. În perioada 22 ianuarie 2014 – 13 februarie 2014, bărbatul se afla în Penitenciarul Iași, unde alături de un coleg de celulă, Florian Mirel Coșman, dar alături de un complice, Petre Băiceanu, au păcălit șase persoane.

Potrivit anchetatorilor, bărbații sunau mai multe persoane cărora le cereau bani pe motiv că rudele acestora au fost implicat în diverse accidente. Popiţanu și colegul său de celulă pretindeau că sunt avocați sau procurori și le lăsau de înțeles victimelor că pot interveni pe lângă organele de anchetă pentru a scoate basma curată rudele implicate în accidente, notează sursa citată.

Popițanu mai are alte condamnări similare pentru fapte de înșelăciune. Decizia pronunțată de judecători în cazul său nu este definitivă.

×
Subiecte în articol: metoda accidentul inselaciune pedeapsa
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close