Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Hunedoara dat dispărut în 1993 şi-a regăsit familia după 18 ani, cu ajutorul Internetului

Un tânăr din Hunedoara dat dispărut în 1993 şi-a regăsit familia după 18 ani, cu ajutorul Internetului

Un tânăr din Hunedoara dat dispărut în 1993 şi-a regăsit familia după 18 ani, cu ajutorul Internetului
Sursa foto: Foto: sciencereligionnews.blogspot.com
09 Iul 2011   •   17:51

Un tânăr din localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara, care fusese dat dispărut când avea opt ani şi-a regăsit familia după 18 ani, relatează Mediafax.

Băiatul a fost declarat dispărut în 1993 de către mama sa, care a explicat că fiul său s-a dus să arunce gunoiul şi nu s-a mai întors. Problema a rămas nerezolvată până acum, când tânărul a găsit informaţii despre cazul său pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea "Copii dispăruţi".

"Fiul rătăcitor" a declarat că fugise de la domiciliu şi trăise în mai multe centre de plasament şi pe străzi. În urma unui incident acesta îşi pierduse memoria, care a început să îi revină treptat, în timp. În 2011 acesta a accessat site-ul Poliţiei Române, care a contactat-o pe mama sa.

"În urma unui incident a început sã aibã pierderi de memorie, iar întrucât nu-şi mai amintea numele, a hotãrât sã îşi aleagã un nume, fiind înregistrat ca atare într-un centru de minori din Iaşi. În anul 1999 a primit pe cale judecãtoreascã identitatea actualã, fiindu-i eliberat certificat de naştere", a precizat Poliţia Românã.


×
Subiecte în articol: tanar baiat Hunedoara disparut site internet
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close