Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Timiş s-a ales cu un TOPOR ÎN CAP după ce s-a certat cu un vecin

Un tânăr din Timiş s-a ales cu un TOPOR ÎN CAP după ce s-a certat cu un vecin

Un tânăr din Timiş s-a ales cu un TOPOR ÎN CAP după ce s-a certat cu un vecin
12 Ian 2014   •   17:28
Un tânăr de 21 de ani, din localitatea timişeană Giarmata, a ajuns la spital, duminică după-amiază, cu răni la umărul stâng, după ce a fost lovit cu un topor, de către vecinul său, în urma unor certuri mai vechi, conform Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că un tânăr de 21 de ani din localitatea Giarmata, judeţul Timiş, a fost transportat cu o ambulanţă, duminică după-amiază, la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce a fost atacat cu un topor de vecinul său de 28 de ani, în urma unor certuri mai vechi între cei doi.
"În urma unei altercaţii verbale şi pe fondul unor conflicte mai vechi, un tânăr de 28 de ani l-a lovit pe vecinul său de 21 de ani cu un topor în zona umărului stâng. Bărbatul rănit uşor a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal din Timişoara pentru a primi îngrijiri medicale", a declarat Mirela Drăghicioiu.
Potrivit sursei citate, poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs altercaţia între cei doi, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pentru rănit se va stabili încadrarea juridică a faptei.
 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close