Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Vaslui acuzat că a întreţinut relaţii sexuală cu o fată de 14 ani a fost arestat

Un tânăr din Vaslui acuzat că a întreţinut relaţii sexuală cu o fată de 14 ani a fost arestat

Un tânăr din Vaslui acuzat că a întreţinut relaţii sexuală cu o fată de 14 ani a fost arestat
Sursa foto: foto: Intact Images
17 Oct 2013   •   21:47

Un vasluian în vârstă de 21 de ani, condamnat alături de alţi zece tineri pentru act sexual cu un minor şi complicitate la trafic de minori, a fost prins de poliţişti după ce a fost căutat timp de un an de către autorităţi pentru a fi încarcerat, conform MEDIAFAX.
   
Potrivit Poliţiei Judeţene Vaslui, tânărul din Oţetoaia a fost depistat într-o maşină de către oamenii legii, în timpul unui control de rutină în trafic făcut pe raza localităţii Stănileşti, de pe drumul naţional DN 24A.
   
În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat că Alin Croitoru este dat în urmărire naţională, după ce, în urmă cu an, a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru act sexual cu un minor şi complicitate la act sexual cu un minor.
   
"Faptele au fost comise de autor în perioada septembrie 2010 - februarie 2011. Tânărul a fost încarcerat de Poliţie şi condus la Penitenciarul Vaslui pentru executarea pedepsei", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.
   
În acelaşi dosar în care Alin Croitoru a fost condamnat la patru ani de închisoare au mai fost cercetaţi şi condamnaţi alţi zece tineri, toţi întreţinând relaţii sexuale cu o fată de 14 ani.

×
Subiecte în articol: viol arestat
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close