Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Vrancea a murit după ce a căzut într-o prăpastie

Un tânăr din Vrancea a murit după ce a căzut într-o prăpastie

Un tânăr din Vrancea a murit după ce a căzut într-o prăpastie
01 Dec 2009   •   15:04

Sfârşit cumplit pentru un tânăr din Vrancea. Băiatul de 22 de ani a murit după ce a alunecat într-o prăpastie. Tânărul se plimba pe munte cu un coleg de servici atunci când s-a dezechilibrat şi a căzut în râpa adâncă de câţiva metri. Prietenul lui este la spital în stare de şoc.

Cei doi tineri au plecat la o plimbare pe munte, după ce au terminat lucrările la o casă din zonă. Deşi era întuneric, tinerii s-au aventurat pe un drum periculos. La un moment dat, unul dintre ei a căzut în prăpastie. Câţiva colegi au auzit strigătele disperate şi au venit în ajutor.

Pentru că şi-au dat seama că nu au cum să-şi ajute camaradul, tinerii au sunat la 112. Echipajele de salvare l-au găsit pe bărbat fără suflare.

"Cred că este una dintre cele mai grele misiuni ale jandarmilor montani, daca nu cea mai dificilă", a declarat Lt. Sorin Hunea ? purtător de cuvânt IJJ Vrancea.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Tânărul avea 22 de ani şi era căsătorit.

Antena 3

×
Subiecte în articol: tanar rapa prapastie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close