Antena 3 CNN Actualitate Un taur şi trei pui de urs au a trezit un cartier întreg din Buşteni

Un taur şi trei pui de urs au a trezit un cartier întreg din Buşteni

Un taur şi trei pui de urs au a trezit un cartier întreg din Buşteni
Sursa foto: Foto: Antena 3
04 Iun 2012   •   08:15

Chiar dacă ziua copilului a trecut, localnicii şi turiştii din staţiunea Buşteni au avut parte de un spectacol pentru copii, ceva mai bun decât la orice circ din ţară sau din străinătate.

Nu a existat însă niciun fel de regie: trei ursuleţi înfometaţi au coborât în oraş, în căutare de mâncare, iar un taur scăpat de sub control s-a luptat minute în şir cu un raft de brutărie.

Trei ursuleţi, părăsiţi probabil de mamă, şi-au făcut apariţia pe străzile din Sinaia şi au luat la rând tomberoanele în căutare de mâncare.

Turiştii şi localnicii au savurat din plin apariţia animalelor sălbatice. Cei mai curajoşi s-au apropiat de animalele sălbatice fără să-şi dea seama la ce riscuri se expun.

Spectacolul a fost întregit de un taur care a scăpat de sub supraveghere. Supărat, acesta s-a luptat până la epuizare cu un raft al brutăriei din curtea căreia era legat.

Momentul a fost savurat din plin de cei prezenţi care nu s-au sfiit să facă fotografii sau să filmeze, deşi situaţia era una destul de periculoasă.



×
Subiecte în articol: Ziua Copilului animale salbatice
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close