Antena 3 CNN Actualitate Un taximetrist din Constanţa şi-a înjunghiat amanta şi i-a plimbat cadavrul prin oraş opt ore (VIDEO)

Un taximetrist din Constanţa şi-a înjunghiat amanta şi i-a plimbat cadavrul prin oraş opt ore (VIDEO)

Un taximetrist din Constanţa şi-a înjunghiat amanta şi i-a plimbat cadavrul prin oraş opt ore (VIDEO)
Sursa foto: taxi
04 Mai 2010   •   19:14

Un taximetrist din Constanţa şi-a înjunghiat amanta, i-a plimbat cadavrul prin oraş mai bine de opt ore, după care s-a oprit în faţa cimitirului şi şi-a tăiat venele. Se pare că bărbatul ar fi vrut să se răzbune, pentru că nu mai putea scăpa de femeia care îi teroriza familia

Bărbatul a avut o dispută cu amanta. Erau împreună de opt ani şi din 2009 încerca să se despartă de ea. În disperarea de a-l păstra lângă ea, femeia îi tot suna familia, inclusiv soţia, şi le spunea tuturor că ea vrea să rămână cu el.

Marţi seară, lucrurile au degenerat şi, nervos, bărbatul a înjunghiat-o în spate de mai multe ori. A aruncat cuţitul în lacul Siutghiol, după care s-a plimbat prin oraş.

Dimineaţă, a oprit în faţa unui cimitir, şi-a tăiat venele, apoi a sunat un prieten şi i-a povestit totul. În câteva minute, o ambulanţă a venit iar medicii i-au salvat viaţa. La acestă oră, bărbatul este la audieri.



Observator

×
Subiecte în articol: crima taximetrist
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close