Antena 3 CNN Actualitate Un TIR s-a răsturnat într-un şanţ pe drumul european E85

Un TIR s-a răsturnat într-un şanţ pe drumul european E85

Un TIR s-a răsturnat într-un şanţ pe drumul european E85
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Ian 2014   •   11:32
Un TIR ucrainean s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, pe o parte, într-un şanţ, în afara şoselei, în localitatea suceveană Grăniceşti, după ce a încercat să depăşească o autoutilitară şi a lovit un autoturism care venea din sens opus, conform Mediafax.
Reprezentantul IPJ Suceava, comisar şef Cristian Papuc, a declarat că, potrivit primelor cercetări, un conducător auto din Ucraina conducea, sâmbătă dimineaţă, un TIR pe drumul european E85, în localitatea suceveană Grăniceşti, având în faţă o autoutilitară. 
Papuc a spus că şoferul TIR-ului a efectuat imprundent depăşirea autoutilitarei din faţă şi nu a observat că din sens opus venea un autoturism. 
El a precizat că atât şoferul autoturismului, cât ş cel al TIR-lui au tras dreapta de volan pentru a evita coliziunea, însă TIR-ul a atins autoturismul şi autoutilitara, apoi s-a răsturnat pe o parte, într-un şanţ, în afara drumului. 
Papuc a spus că şoferul autoturismului acroşat, care a fost rănit uşor şi acuza dureri de cap, a fost transportat la spital. 
Reprezentantul IPJ Suceava a precizat că în acest caz cercetările sunt efectuate de poliţiştii de la Poliţia Siret şi de cei ai Serviciului Judeţean Rutier Suceava pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului rutier. El a spus că în zonă se acţionează cu utilaje pentru scoaterea TIR-ului din şanţ, circulatia nefiind întreruptă.
 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close