Antena 3 CNN Actualitate Un vatman din Bucureşti a fost împuşcat de un şofer supărat că i-ar fi închis uşa în nas unui călător

Un vatman din Bucureşti a fost împuşcat de un şofer supărat că i-ar fi închis uşa în nas unui călător

Incidentul a avut loc la ora 10.00, în Capitală, iar cei implicaţi sunt vatmanul unui tramvai şi un şofer care a fost martor la o scenă neplăcută. Mai exact, vatmanul i-ar fi închis uşa în nas unui călător, care se grăbea să urce în tramvai.

Un vatman din Bucureşti a fost împuşcat de un şofer supărat că i-ar fi închis uşa în nas unui călător
Sursa foto: foto: Hepta
de Cristi Popovici    |    Ana-Maria Bujor    |    17 Sep 2020   •   11:22

Bărbatul, aflat într-o maşină oprită lângă tramvai, i-ar fi reproşat vatmanului că trebuia să aştepte ca toţi călătorii să urce, iar între cei doi a izbucnit un conflict verbal.

La un moment dat, şoferul a scos un pistol cu bile şi l-a îndreptat ameninţător către vatman. După ce l-a ameninţat, a şi tras în direcţia acestuia.

Vatmanul a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia poliţiştilor. Conducătorul tramvaiului a reţinut numărul de înmatriculare al şoferului pistolar şi este o chestiune de timp până când acesta va fi identificat şi adus la audieri. 

Imediat după incident, şoferul a dispărut în trafic. Vatmanul a suferit o rană superficială.

Vatmanul a rămas la serviciu, pe proprie răspundere, urmând ca după terminarea turei să meargă la poliţie pentru a da o declaraţie despre cele întâmplate.

×
Subiecte în articol: vatman
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close