Antena 3 CNN Actualitate Un vlogger român afirmă că minorele care se îmbracă provocator merită violate. Poliția a deschis o anchetă

Un vlogger român afirmă că minorele care se îmbracă provocator merită violate. Poliția a deschis o anchetă

Un vlogger din România, cu 850.000 de abonați pe canalul său de Youtube, a făcut o serie de afirmații cutremurătoare în care a descris explicit cum ar viola fete minore justificându-se prin faptul că, în zilele noastre, acestea se îmbracă mult prea provocator.

Un vlogger român afirmă că minorele care se îmbracă provocator merită violate. Poliția a deschis o anchetă
01 Iun 2020   •   19:46

Youtuber-ul Alexandru Bălan (28 de ani), zis Colo, este unul dintre cei mai urmăriți volggeri din online-ul românesc. Cei mai mulți dintre cei care îl urmăresc pe Colo sunt tineri, majoritatea fiind adolescenți cu vârste sub 18 ani, scrie constantadeazi.ro.

În cadrul unei transmisiuni live, Colo povestește, în primă fază, despre experiența sexuală pe care a avut-o cu o minoră, de care ulterior s-a despărțit. Tânărul spune că minora „era nimfomană“ și că l-a amenințat că îl va reclama la Poliție.

Povestea este urmată de o serie de afirmaţii cel puţin şocante, în care Colo critică modul provocator în care se îmbracă minorele din zilele noastre.

După ce presa a relatat despre conținutul live-ului său, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a deschis o anchetă.

”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, anunță DGPMB.

 

×
Subiecte în articol: vlogger Colo
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close