Antena 3 CNN Actualitate Una din victimele din Club Colectiv, adusă în rochie de mireasă acasă

Una din victimele din Club Colectiv, adusă în rochie de mireasă acasă

Una din victimele din Club Colectiv, adusă în rochie de mireasă acasă
01 Noi 2015   •   21:56

Elena Diana Enache, una dintre victimele tragediei din clubul Colectiv, era o fată fără mari posibilităţi financiare, dar extrem de credincioasă şi harnică, scrie Libertatea.

Elena Diana Enache, care avea 24 de ani, este una dintre cele 30 de persoane decedate în urma tragediei din clubul bucureştean Colectiv. Originară din Poienarii de Muscel, tânăra provenea dintr-o familie mai amărâtă, dar foarte muncitoare. Fata venea aproape în fiecare week-end acasă, pe timpul verii, şi nu se dădea la o parte de la muncile gospodăreşti. "Nepoata mea era foarte deşteaptă şi muncitoare, să ştiţi că strângea fânul din toată grădina şi muncea orice în gospodărie. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat, chiar o aşteptam să ne mai ajute şi pe noi cu treburile gospodăreşti", ne-a declarat unchiul fetei.

Ziua în care se odihnea şi se relaxa era duminică şi de fiecare dată când era în Poienarii de Muscel se ducea la biserică şi participa la slujbe. "Participa în fiecare duminică la slujbe, unde dădea Liturghie şi stătea până la finalul slujbei. Era foarte credincioasă şi cuminte", ne-a spus şi mătuşa sa, cu ochii în lacrimi.

Mai multe, pe Libertatea

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close