Antena 3 Actualitate Una dintre cele mai importante bănci din România dispare. Ce se va întâmpla cu conturile clienților

Una dintre cele mai importante bănci din România dispare. Ce se va întâmpla cu conturile clienților

04 Apr 2018   •   10:43
Una dintre cele mai importante bănci din România dispare. Ce se va întâmpla cu conturile clienților
Sursa foto: foto- Pexels

Banca Transilvania a devenit proprietar al pachetului majoritar de acțiuni deținut de Eurobank Group la Bancpost și al acțiunilor deținute de ERB Retail Services IFN și ERB Leasing IFN, conform unui comunicat emis de bancă. 

"Achiziţia Bancpost este un moment foarte important în povestea Băncii Transilvania şi un pas înainte în strategia noastră de consolidare a poziţiei pe piaţă. Urmează un plan ambiţios de integrare în Grupul BT, bazat pe sinergiile Banca Transilvania - Bancpost. Suntem pregătiţi să ne adaptăm noii dimensiuni pe care banca o va avea, iar angajamentul ferm al BT rămâne susţinerea antreprenorilor şi economiei româneşti", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al BT, Horia Ciorcilă.

BT precizează că l-a mandatat pe Leontin Toderici, director general adjunct - Chief Operations Officer, să coordoneze integrarea în Grupul BT, integrare care se va realiza prin implicarea echipelor ambelor bănci - BT şi Bancpost, potrivit stirileprotv. 

Conturile clienţilor Bancpost rămân la Bancpost până la finalizarea integrării Bancpost, ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN în Grupul Financiar BT.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close