Antena 3 CNN Actualitate Una dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri din Capitală, anihilată de poliţişti

Una dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri din Capitală, anihilată de poliţişti

Una dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri din Capitală, anihilată de poliţişti
Sursa foto: O retea importanta de traficanti de droguri, retinuta in Bucuresti
30 Oct 2009   •   14:49

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO) ? Serviciul Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) şi lucrătorii din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei au prins, după aproape trei luni de cercetări, una dintre cele mai mari reţele de traficanţi de droguri din Sectorul 6 al Capitalei, după cum arată un comunicat al IGPR, remis către Antena3.ro.

Joi dimineaţă, de la orele 06.00, în baza autorizaţiei de percheziţie obţinute de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii antidrog din cadrul B.C.C.O. Bucureşti au făcut zece percheziţii domiciliare la locuinţele suspecţilor din Capitală şi din localităţile Snagov, dar şi din judeţele Ilfov, Mihăileşti şi Giurgiu.

Ei i-au identificat pe P. Emilian, de 40 de ani, considerat capul reţelei, P. Elena, de 39 de ani, F. Robert, de 25 de ani, S. Gabriel, de 31 de ani, G. Cristian, de 31 de ani, R. Alexandru, de 26 de ani, P. Ion, de 19 ani, N. Marius, de 31 de ani, D. Costin, de 28 de ani şi T. Sabina, de 21 de ani, C. Ştefan, de 52 de ani, C. Răzvan, de 28 de ani şi N. Marian, de 30 de ani, toţi cu domiciliul în Bucureşti.

Conform comunicatului de presă, în locuinţele suspecţilor poliţiştii au descoperit 25 de grame de heroină, 289 de comprimate de metadonă, cinci comprimate de suboxonă, fragmente vegetale verzi şi uscate de canabis, şase telefoane mobile şi şase cartele SIM, suma de 3.630 de lei, despre care poliţiştii deţin date că provine din traficul de droguri, precum şi diferite materiale folosite la ambalarea şi consumul drogurilor.

În urma descinderilor, cei 13 membri ai grupării au fost conduşi la audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. ? Serviciul Teritorial Bucureşti, iar pe numele a nouă dintre ei, Instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Toţi cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc, constituirea unui grup infracţional organizat şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, iar momentan poliţiştii antidrog continuă cercetările.

Paula Safta, Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close