Antena 3 CNN Actualitate Una dintre fiicele lui Vadim Tudor a primit o ofertă de muncă la Senatul României

Una dintre fiicele lui Vadim Tudor a primit o ofertă de muncă la Senatul României

Una dintre fiicele lui Vadim Tudor a primit o ofertă de muncă la Senatul României
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Sep 2015   •   08:14

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor ar putea lucra în senatul României, dacă vor dori să ducă munca tatălui mai departe. Este declaraţia pe care a făcut-o senatorul Haralambie Vochiţoiu. Prin gestul acesta, Vochiţoiu a spus că s-ar simţi mai uşurat că nu a putut să-i acorde lui Vadim ultimele două zile în interiorul Senatului.

"Am vorbit cu dumnealor ca luni, după ce termină cu toate procedurile acestea de înmormântare, să ne întâlnim şi oricare dintre fete, care doreşte să continue munca tatălui, are ocazia să o facă chiar în senatul României. (...) Dacă putem face asta, eu mă simt puţin absolvit de neputinţa de a-i acorda lui Vadim Tudor ultimele două zile de a sta în Senatul României, acolo unde a muncit 16 ani", a declarat senatorul Vochiţoiu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Haralambie Vochiţoiu a afirmat că le oferă fetelor lui Vadim un post de consilier parlamentar, pentru care vor primi un salariu minim pe economie, pentru început.

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat, joi, cu onoruri militare la Cimitirul Ghencea Civil, la ceremonia funerară fiind prezenţi mii de oameni. Sicriul cu trupul neînsufleţit al fondatorului Partidului România Mare a fost învelit cu drapelul naţional şi fanfara militară a intonat Imnul ţării, în timp ce militari din Garda de Onoare au tras focuri de armă.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor Senatul Romaniei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close