Antena 3 CNN Actualitate Una dintre victimele conflictului din Deta a provocat un nou scandal

Una dintre victimele conflictului din Deta a provocat un nou scandal

Una dintre victimele conflictului din Deta a provocat un nou scandal
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Iul 2011   •   11:48
Doi dintre tinerii răniţi în urma scandalului din Deta în care au fost implicaţi fiii primarului au fost opriţi în trafic de poliţiştii din localitate, duminică.

Ştefan Alexandru, în vârstă de 22 de ani, unul dintre tinerii agresaţi în scandalul de săptămâna trecută se afla într-o maşină oprită de poliţişti.


Poliţiştii i-au cerut socoteală şoferului, un prieten de-al lui Ştefan Alexandru, pentru foliile fumurii aplicate pe geamurile maşinii. Agenţii de la rutieră susţin că tânărul a devenit agresiv în limbaj când a aflat că prietenul său va rămâne fără talon.

Pentru că nu au reşit să îi calmeze, poliţiştii de la rutieră au cerut ajutorul trupelor speciale.

În urmă cu doar câteva zile, Ştefan Alexandru declara că i-ar fi împuşcat pe fraţii Roman.
 


"Măsurile ce vor fi luate împotriva lui Ştefan Alexandru urmează să fie stabilite după ce toate informaţiile vor ajunge la Parchet", a declarat, astăzi, Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Chiar şi de pe patul de spital, Ştefan Alexandru, cercetat penal pentru contrabandă cu ţigări, nu a ezitat să-i ameninţe pe cei din gruparea adversă a fraţilor Roman, susţinând că dacă ar fi avut un pistol, i-ar fi împuşcat pe toţi.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close