Antena 3 CNN Actualitate Unde a dispărut Crin Antonescu după ce, în urmă cu 6 ani, s-a retras din scena politică

Unde a dispărut Crin Antonescu după ce, în urmă cu 6 ani, s-a retras din scena politică

Sunt deja 6 ani de când Crin Antonescu s-a retras de pe scena politică. Încă din anul 2014, imediat după alegerile parlamentare, Antonescu a decis să își dea demisia din funcția de președinte al PNL. După care a promis că se retrage total din politică, gest pe care l-a și făcut.

Unde a dispărut Crin Antonescu după ce, în urmă cu 6 ani, s-a retras din scena politică
de Laura Dinu    |    25 Aug 2020   •   11:09

Încă de atunci, au apărut tot felul de zvonuri, inclusiv că fostul lider PNL s-ar fi mutat la Bruxelles, acolo unde lucrează soția sa, Adina Vălean.

Lucrurile, de fapt, sunt mult mai simple. Se pare că Antonescu se bucură de liniștea casei sale din Băneasa, unde locuiește singur în cea mai mare parte a timpului, scrie ciao.ro.

Sursa banilor rămâne necunoscută, însă, judecând după declarația de avere din 2019 a soției sale, europarlamentarul Adina Vălean, ea câștigă un salariu de aproape 7.000 de euro/lună la Bruxelles, în timp ce el apare fără ocupație. 

Adina Vălean este membru al Parlamentului European din 2007, odată cu aderarea României la Uniunea Europeană. Adina Vălean a fost deputat în legislatura 2004-2008 ales pe listele PNL, dar la data de 30 noiembrie 2007 a demisionat pentru a ocupa locul de deputat în Parlamentul European, scrie wikipedia. 

Crin Antonescu este șomer

Potrivit unei alte declarații de avere semnată în februarie 2020 de Adina Vălean, la secțiunea ”Natura activității a soțului, partenerului”  se arată ”Nicio activitate profesională prezentă”. Cu alte cuvinte, Crin Antonescu este șomer. 

George Crin Laurențiu Antonescu este un om politic român, președinte al Partidului Național Liberal din 2009 până în 2014, președinte al Senatului României între 2012-2014.

A fost candidatul PNL la alegerile prezidențiale din 2009, unde s-a clasat pe locul al treilea.

În perioada 10 iulie 2012 - 31 august 2012 a fost președinte interimar al României, pe durata suspendării din funcție a lui Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close