Unde a fost surprins de cutremur Klaus Iohannis: ”Bine că nu a fost nimic grav!”

de A.M.P    |    25 Sep 2016   •   17:20
Unde a fost surprins de cutremur Klaus Iohannis: ”Bine că nu a fost nimic grav!” Foto: Facebook /Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică la Sibiu că nu a simţit seismul cu magnitudinea 5,3 produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, dar a mărturisit că a aflat ”imediat”, comentând că e ”bine că nu a fost nimic grav”. Şeful statului a afirmat că Guvernul trebuie să găsească metode pentru a-i sprijini pe cei care locuiesc în imobile cu risc seismic ridicat.

”Recunosc că nu am simţit nimic, dar am aflat imediat. Bine că nu s-a întâmplat nimic grav”, a afirmat Klaus Iohannis în legătură cu seismul de 5,3 produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, scrie news.ro.

Preşedintele a adăugat că Guvernul trebuie să găsească nişte ”metode pentru a pune ceva mai concret în aplicare” pentru a-i sprijini pe oamenii care locuiesc în imobile cu risc seismic ridicat.

”Este foarte important să se facă paşi puţin mai concreţi în direcţia consolidărilor acestor clădiri. Există şi bulina roşie, există între timp o discuţie în spaţiul public, destul de serioasă, dar cred că Guvernul trebuie să găsească metode pentru a pune ceva mai concret în aplicare şi pentru a-i sprijini pe oameni să-şi consolideze imobilele. Este absolut necesar”, a afirmat Iohannis.

 

 

Parteneri
x close