Antena 3 Actualitate Unde și când îi putem duce un ultim omagiu regretatei actrițe Stela Popescu

Unde și când îi putem duce un ultim omagiu regretatei actrițe Stela Popescu

24 Noi 2017   •   09:23
Unde și când îi putem duce un ultim omagiu regretatei actrițe Stela Popescu

Vestea că Stela Popescu s-a stins din viață a îndoliat oameni din toată România, aceștia nefiind pregătiți pentru pierderea unui asemenea vulcan de energie și talent.

Cei care au admirat-o pe îndrăgita actriță vor putea să-i aducă un omagiu la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, unde va fi depus trupul său neînsuflețit de vineri, la ora 11.00, la Sala Savoy. Sâmbătă, actrița va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, urmând ca duminică să aibă loc înmormântarea la Cimitirul Cernica, au anunțat reprezentanții Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

Stela Popescu a jucat, alături de partenerul ei de scenă, Alexandru Arșinel, pe scena Teatrului de Revistă în mii de spectacole începând cu anul 1979. Cei doi se pregăteau să-și sărbătorească cea de-a 40-a aniversare de când au început să fie un cuplu pe scenele teatrelor.

Actrița a fost găsită fără suflare joi după-amiaza în curtea locuinței sale. Stela Popescu a murit la 81 de ani, cu o lună înainte de ziua ei de naștere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close