Antena 3 CNN Actualitate Unde și cum putem pleca în vacanță pe perioada pandemiei. Asta este cea mai sigură variantă

Unde și cum putem pleca în vacanță pe perioada pandemiei. Asta este cea mai sigură variantă

Deși veștile cu privire la pandemia de coronavirus sunt din ce în ce mai îngrijorătoare, românii au nevoie de vacanțe. Mulți dintre ei nu știu însă dacă este momentul să plece din țară. Pe de altă parte, specialiștii spun că acum este momentul ca turismul local să câștige teren. 

Unde și cum putem pleca în vacanță pe perioada pandemiei. Asta este cea mai sigură variantă
Sursa foto: Hepta
13 Iul 2020   •   10:23

Antreprenorul Șerban Ciușcă a vorbit la „Jurnalul de economie” despre vacanțele românilor pe timpul pandemie. „Am descoperit de câțiva ani un loc foarte apropiat de România, la aproximativ 49 de kilometri de Vama Veche, în Bulgaria, care e mai mic, mai cozy, sunt câteva resorturi cu terenuri de golf. Se poate face călărie aici și se poate juca tenis. Relieful este mai jucat decât îl avem noi. Cred că este o opțiune bună de venit cu familia, la 3 ore jumate de București găsești un peisaj și o mare mult schimbată””, a povestit Șerban. 

Bulgaria, o opțiune bună pentru vacanță pe perioada pandemiei de coronavirus 

În Bulgaria nu s-au înghesuit în design, au făcut un loc foarte aerisit. Într-un resort sunt 5 piscine, distanța dintre șezlonguri e de 5-6 metri iar distanța se respectă. Personalul hotelulului dezinfectează și lasă 24 de ore între clienți la camere. Poartă masca iar formatul de cameră este de tip apartament, au bucătărie, deci ai toate opșiunile pentru a evita aglomerația. În Bulgaria oamenii s-au întors la viață, ținând seama de reguli. 

Jurnalul de economie. Unde și cum putem pleca în vacanță pe perioada pandemiei. Care este cea mai sigură variantă

×
Subiecte în articol: vacanţă pandemie Bulgaria
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close