Antena 3 CNN Actualitate Unde locuiește miliardarul ''fantomă" din dosarul cu șpaga istorică

Unde locuiește miliardarul ''fantomă" din dosarul cu șpaga istorică

Unde locuiește miliardarul ''fantomă" din dosarul cu șpaga istorică
20 Mai 2017   •   21:52

Departe de lume, de priviri indiscrete, de tumultul afacerilor, locuiește Zoltan Teszari, cel numit "Miliardarul fără chip", tocmai pentru rarele sale apariții în media. ''Fără chip", dar cu un trecut. Un om de afaceri care stă la masa celor mai bogați români locuiește în anexa unui hotel de la marginea unei păduri de lângă Oradea, potrivit jurnaliștilor de la Gândul.

Teszari s-ar fi refugiat într-o zonă liniștită la liziera pădurii, au povestit jurnaliștilor de la Libertatea apropiații afaceristului. Acolo aleargă prin pădure, urmând traseele marcate pentru sportivi, spune Dragoș Bolbose, fostul său partener de la echipa de judo de la Dinamo.

O zonă a cărei liniște nu e tulburată în aceste zile decât de zgomotul celor care lucrează în aceste zile la construirea unui teren de tenis lângă anexa hotelului unde ar locui milionarul.

Mașinile care lucrează aparțin și ele companiei pe care acesta o conduce.

O înregistrare dezvăluie că acolo ar fi ajuns însuși Traian Băsescu, pre vremea când era președinte - și nu singur, așa cum rezultă din discuție, ci cu ''Răducu'', care ar putea fi chiar ginerele fostului președinte al României, Radu Pricop.

captură: Ediție Specială

Băsescu a negat că ar fi mers la Teszari. A spus că nu-l cunoștea la vremea respectivă nici pe Radu Pricop, dar a fost prins cu minciuna.

''Miliardarul fără chip'' s-ar fi mutat acolo în urmă cu doi ani. când a părăsit domiciliul din centru Oradei. Oamenii din zonă se feresc să vorbească despre afaceristul cu o avere de jumătate de miliard de euro. O mașină de lux îl scoate din anonimat. La volanul ei trece granița în Ungaria sau acolo unde are afaceri. Puțini îl văd și puțini îl și cunosc.

Nici măcar toți angajații pe care îi are nu îl recunosc. Iată una dintre legendele care circulă despre Zoltan Teszari.

Imaginile prezentate în exclusivitate la Antena 3, în cadrul Ediției Speciale de sâmbătă seara, au fost comentate de invitații Cătălinei Porumbel: Bogdan Chireac, Alexandru Sasu și Cătălin Harnagea.

 

×
Subiecte în articol: Editie Speciala Catalina Porumbel
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close