Antena 3 CNN Actualitate Unele magazine din mall-uri vor rămâne închise ca formă de protest în urma chiriilor cerute pe perioada stării de urgență

Unele magazine din mall-uri vor rămâne închise ca formă de protest în urma chiriilor cerute pe perioada stării de urgență

Unele magazine din mall-uri vor rămâne închise chiar și după 15 iunie, ca formă de protest față de proprietarii care au cerut chirie şi în perioada în care toate spațiile au fost închise, iar activitatea magazinelor a fost suspendată.

Unele magazine din mall-uri vor rămâne închise ca formă de protest în urma chiriilor cerute pe perioada stării de urgență
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
11 Iun 2020   •   18:02

Adrian Câzu, proprietarul unui lanţ de magazine de încălţăminte este convins că mall-urile şi-au mai pierdut din chiriaşi, din cauza faptului că proprietarii i-au pus pe chiriași să plătească chiar și în perioada stării de urgență, în care toate mall-urile au fost închise.

„Se pot deschide magazinele, dar există o posibilitate foarte mare ca în anumite mall-uri o mare parte din magazine să nu se deschidă în semn de boicot. Este vorba evident de mall-urile a căror proprietari solicită în continuare, în mod ilegal şi injust, chiria pentru perioada de închidere. Vor fi doar câteva mall-uri boicotate. Nimeni nu a plătit chiria pentru perioada de închidere”, a spus Câzu.

Cinematografele şi restaurantele, însă, nu se vor deschide nici după marea relaxare din 15 iunie. Angajaţii lor sunt încă în şomaj tehnic, iar proprietarii nu au plătit chiria.

„Toate magazinele care au fost închise într-o primă fază, excepţie făcând restaurantele. După cum ştim, deocamdată, autorităţile au anunţat că acestea vor fi încă închise la data de 15 iunie. Ele nu vor funcţiona, dar celelalte magazine cu siguranţă vor fi deschise”, a spus directorul unui centru comercial, Maria Crăciun. 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: magazine mall

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close