Antena 3 Actualitate Ungaria intenţionează să deschidă noi puncte vamale la frontiera cu România

Ungaria intenţionează să deschidă noi puncte vamale la frontiera cu România

01 Oct 2012   •   17:03
Ungaria intenţionează să deschidă noi puncte vamale la frontiera cu România
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP

Ungaria intenţionează să deschidă noi puncte vamale la frontiera cu România, pentru a stimula cooperarea între regiunile din ambele ţări, anunţă purtătorul de cuvânt al premierului Viktor Orban, citat de MTI şi Mediafax.
   
Bertalan Havasi a declarat că această problemă a fost discutată în cursul întrevederii dintre Viktor Orban, ministrul ungar de Externe Janos Martonyi şi omologul român al acestuia, Titus Corlăţean. La întrevedere au fost prezenţi şi şeful de cabinet al premierului, Peter Szijjarto, precum şi ambasadorul României la Budapesta.
   
Cele două părţi au exprimat angajamentul de a gestiona prin cooperare tematici europene precum bugetul UE, fondurile de coeziune şi Politica agricolă comună.
   
"Ungaria şi România au interesul comun pentru înregistrarea de progrese rapide în proiectul de construire a oleoductului care va traversa Azerbaidjan, Georgia, Ungaria şi România, precum şi în proiectele AGRI şi Nabucco-Vest", a precizat Havasi.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close