Antena 3 Actualitate Ungureanu ar fi ordonat scoaterea icoanelor din birouri. Premierul neagă înformaţia

Ungureanu ar fi ordonat scoaterea icoanelor din birouri. Premierul neagă înformaţia

15 Feb 2012   •   12:29
Ungureanu ar fi ordonat scoaterea icoanelor din birouri. Premierul neagă înformaţia
Sursa foto: Foto: Agerpres
UPDATE:  Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu a negat informaţia prezentată în media potrivit căreia ar fi cerut ca icoanele să fie scoase din birourile instituţiilor guvernamentale, informează Agerpres.

-------------------
Mihai Răzvan Ungureanu face curăţenie în birourile Palatului Victoria. Premierul le-a cerut subordonaţilor săi ca toate icoanele, tablourile, diplomele sau calendarele să fie înlăturate de pe pereţii cabinetelor.

Dispoziţia lui Mihai Răzvan Ungureanu a fost dată la începutul acestei săptămâni iar unii angajaţi s-au conformat deja. Premierul le-a mai transmis angajaţilor Palatului Victoria că va verifica personal dacă cerinţa sa a fost îndeplinită.

Măsura lui Mihai Răzvan Ungureanu de a fi înlăturate iconele de pe pereţi încalcă articolul 9 din Convenţia Europeană pentru apărarea drepturilor omului.

Mai exact, "libertatea de a-şi manifesta religia sau convingerile constituie măsuri necesare, într-o societate democratică, pentru siguranţa publică, protecţia ordinii, a sănătăţii sau a moralei publice ori pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor altora."


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close