Antena 3 CNN Actualitate Ungureanu: În astfel de situaţii nu ne văicărim, nu cântăm prohodul la posturile de televiziune

Ungureanu: În astfel de situaţii nu ne văicărim, nu cântăm prohodul la posturile de televiziune

Ungureanu: În astfel de situaţii nu ne văicărim, nu cântăm prohodul la posturile de televiziune
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Feb 2012   •   11:23
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat sâmbătă, la şedinţa de la sediul Primăriei Dumbrăveni, judeţul Vrancea, că este nevoie de seriozitate pentru ca problemele să fie rezolvate cât mai repede, conform Mediafax.

Ungureanu a făcut apel la seriozitate pentru ca problemele să fie rezolvate cât mai repede. „În asemenea situaţii nu ne văicărim, nu cântăm prohodul la posturile de televiziune”, a declarat Ungureanu.

"Ceea ce se întâmplă astăzi aici e absolut normal. Pentru asta este făcut un stat, să funcţioneze. (...) Iarna poate să fie şi asa şi tot o să fie ierni grele. (...) Am atras atenţia prefecţilor din judeţele care nu au probleme în acest moment şi care nu sunt într-o situaţie delicată cum e la Vrancea şi Buzău să contribuie cu ajutor. Vor veni în continuare ajutoare în zonele calamitate de la Ministerul Dezvoltării, de la Ministerul Apărării. În rest seriozitate, seriozitate, seriozitate. În asemenea situaţii nu stăm, nu ne văicărim, nu cântăm prohodul pe posturile de televiziune, nu vorbim de apocalipsă, pentru asta este un stat puternic, să lucreze, în rest mobilizarea şi rezolvarea problemelor cât mai repede. Haideţi la muncă acum!", a afirmat Ungureanu la şedinţa de la sediul Primăriei Dumbrăveni.

La şedinţă au participat şi ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, prefectul judeţului Vrancea, Sorin Hornea, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close