x close

Ungurii, interesaţi de alegerile parlamentare din România

de D.G.    |    10 Dec 2016   •   19:39
Ungurii, interesaţi de alegerile parlamentare din România 817 foto: pixabay.com

Aflat în România la invitația lui Kelemen Hunor, ministrul ungar al Dezvoltării, Seszták Mikló, recunosşzr că prezența sa în țara noastră are legăturăcu alegerile.

Seszták Mikló a susținut că este interesat de alegerile parlamentare pentru că vrea ca maghiarii din România să aibă reprezentare puternică în Parlament, potrivit Agerpres.

”Pentru Guvernul Ungariei şi pentru Ungaria nu este indiferent ce se va întâmpla duminică şi după alegeri, noi suntem interesaţi să existe o reprezentare puternică din partea comunităţii maghiare în Parlamentul României", a spus oficialul.

 

"Ieri a fost premierul Orbán (Viktor Orban – n.r.) la Satu Mare, cu două săptămâni în urmă a fost preşedintele Parlamentului, domnul Kövér (László – n.r.), a fost şi vicepremierul acum două-trei săptămâni, toate aceste prezenţe nu sunt întâmplătoare. Mesajul pentru maghiari: să meargă la vot în număr cât mai mare şi să voteze pentru lista UDMR, pentru această listă de cooperare, de conlucrare cu PCM”, a mai spus ministrul ungar al Dezvoltării, arată sursa citată.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati