Antena 3 CNN Actualitate Unii români nu se pot despărţi de autoturismele personale nici pe plajă

Unii români nu se pot despărţi de autoturismele personale nici pe plajă

Unii români nu se pot despărţi de autoturismele personale nici pe plajă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
29 Apr 2012   •   20:19

Ca să nu facă febră musculară, la o plimbare pe nisip, intră cu maşina direct printre prosoapele celor care stau la soare, până la apă. Se întâmplă în fiecare an pe litoralul românesc. S-a întâmplat şi azi, chiar la început de sezon. Doi tineri fără ruşine au dat ture cu autoturismul pe plaja din Mamaia. Au avut insa grijă să ocolească mormanele de gunoaie care zac deja pe nisip.

Toată lumea de pe plajă a venit în ajutorul tânărului care a rămas cu maşina împotmolită pe plajă. Iar după ce au izbutit să scoată autoturism din apă au scandat în cor.

Soferul, care nu s-a sinchisit să respecte legea a plecat liniştit acasă. A scăpat de amenda care poate ajunge şi la 20 de mii de lei.
Nu a durat mult până când un alt român comod a intrat cu jeep ul pe nisip. A parcat maşina în faţa terasei, a băut repede un suc şi şi-a văzut apoi liniştit de drum.

Poate dacă şoferii, care nu se sinchisesc să-şi lase maşinile în parcare ar fi singurii care îi deranjează pe turişti, am avea şi turişti pe litoralul românesc. Însă nu e aşa. În fiecare an, după fiecare petrecere, plajele se transformă în gropi de gunoi.

După terminarea distracţiei nisipul de pe plaja din nordul staţiunii Mamaia a fost acoperit de gunoaie. Petrecăreţii au lăsat în urma loc pet uri, ambalaje dar şi pahare cu bere.

Dacă după doar două zile de plajă, zeci de saci de gunoi zac pe nisip, oare cum va arăta litoralul românesc la finalul mini vacanţei de 1 mai?!


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close