Antena 3 CNN Actualitate Unii români preferă muntele pentru minivacanţa de 1 Mai

Unii români preferă muntele pentru minivacanţa de 1 Mai

Unii români preferă muntele pentru minivacanţa de 1 Mai
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
28 Apr 2012   •   10:12

Unii turişti dau marea pe aerul proaspăt de munte. Proprietarii de pensiuni şi hoteluri nici n-au apucat să-şi tragă sufletul după forfota sărbătorilor pascale, că au şi întâmpinat următorii oaspeţi. Bran-Moeciu rămâne zona preferată de mulţi.

Şi-au luat cheile în primire, şi-au despachetat lucrurile şi nu le-a mai rămas decât să se bucure de aerul proaspăt de munte.
 
Ştiu exact cum îşi vor petrece zilele libere. Au la dispoziţie o grămadă de activităţi. Echitaţie, tenis de câmp, chiar şi piese de teatru, dansuri populare româneşti şi greceşti sau  concerte.

Majoritatea camerelor au fost ocupate pe un întreg pachet de patru nopţi. Preţurile, între 140 de lei pe noapte şi 210, în funcţie de tipul camerei.

Şi în Valea Cerbului au început să sosească turiştii cu rulotele încă de astăzi. Sunt cu toţii... liberi la grătare.

Oamenii legii vor fi însă foarte drastici în privinţa gunoaielor. Jandarmii şi inspectorii de mediu nu vor trece cu vederea nicio abatere.

Salvamontiştii sunt şi ei pregătiţi.

Sunt recomandate doar traseele uşoare de la baza muntelui, cum ar fi Cascada Urlătoarea sau Valea Spumoasă, iar celor care doresc să ajungă la Babele sau Sfinx, să folosească telecabina.


×
Subiecte în articol: romani mare munte litoral pensiuni
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close