Antena 3 CNN Actualitate Unii români sunt dependenţi de "pâine şi circ". Trei hoţi din Timişoara au furat mâncare şi televizoare

Unii români sunt dependenţi de "pâine şi circ". Trei hoţi din Timişoara au furat mâncare şi televizoare

Unii români sunt dependenţi de "pâine şi circ". Trei hoţi din Timişoara au furat mâncare şi televizoare
Sursa foto: Foto: culinar.ro
25 Mai 2013   •   12:54
Trei bărbaţi din Timişoara au decis să-şi facă cumpărăturile de weekend, fără a plăti însă nici un ban. Au dat spargeri în câteva magazine de cartier, de unde au furat mâncare şi două televizoare. Pentru că erau practic vecini ai păgubiţilor,  poliţiştilor nu le-a trebuit mult să îi găsească şi să le întocmească dosare penale pentru furt. 
 
Pentru că s-au servit cu câteva kilograme de carne de mici de la o măcelărie şi cu alte bunuri din magazine,fără a plăti, barbatii s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat. Cei de la care au furat sunt vecinii de cartier. Câinele adus de politisti pentru identificarea urmelor, i-a condus pe oamenii legii direct la casa suspecţiilor. Locuinta hoţilor se afla la numai 50 de metri de locul unde s-au dat spargerile.
 
Hoţii au furat produse alimentare, dar şi câteva televizoare. La percheziţie politiştii au gasit 2 săbii şi un topor, folosite pentru a deschide usile magazinelor.
 
Patronii magazinelor din zonă spun că spargerile erau tot mai dese în ultimele săptămâni.
 
Doi dintre suspecţi au fost duşi la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara cu acuzatia de furt calificat. Paguba este estimată la câteva mii de euro. 
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close