Antena 3 CNN Actualitate Uniunea Europeană vrea bani înapoi, după ce au descoperit că nu au fost investiţi cum şi unde trebuie! Cine îi va da înapoi?

Uniunea Europeană vrea bani înapoi, după ce au descoperit că nu au fost investiţi cum şi unde trebuie! Cine îi va da înapoi?

Cine a crezut că poate înşela Uniunea s-a înşelat! Primele proiecte făcute din bani europeni au ajuns la scadenţă, iar de la Bruxelles a venit controlul să vadă ce au făcut românii cu milionele primite.

Uniunea Europeană vrea bani înapoi, după ce au descoperit că nu au fost investiţi cum şi unde trebuie! Cine îi va da înapoi?
Sursa foto: Foto: VideoNews
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2012   •   11:58

La faţa locului însă, surpriză! Proiecte greşite, lucrări inutile sau făcute de mântuială de autorităţi, care au crezut că pot păcăli Europa cu metode româneşti. Şi au greşit!

Acum, 30 de localităţi din ţară trebuie să dea înapoi Uniunii 23 de milioane de euro! Iar din păcate aceşti bani vor fi plătiţi din greu de oameni simpli care nu şi-au dorit decât o viaţă mai bună!

Vezi mai jos cazul comunei Ceatalchioi, din Delta Dunării care a primit, în 2004, un milion de euro pentru un drum comunal şi cum arată, opt ani mai târziu, cei 11 km care trebuia reabilitaţi.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close