Antena 3 CNN Actualitate UNPR se dezice de Mihail Boldea: Este parlamentar neafiliat

UNPR se dezice de Mihail Boldea: Este parlamentar neafiliat

UNPR se dezice de Mihail Boldea: Este parlamentar neafiliat
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Mar 2012   •   15:32

Deputatul Mihail Boldea nu mai activează în grupul progresist din Camera Deputaţilor, menţionează UNPR într-un comunicat de presă transmis vineri către Mediafax.
   
"În cele 45 de zile cât a făcut parte din acest grup, cu începere din 3 octombrie 2011, Mihail Boldea nu a avut nicio luare de cuvânt, nicio declaraţie politică, nu a semnat nicio iniţiativă legislativă şi nu a formulat nicio întrebare sau interpelare", se arată în comunicat.
   
În prezent, Mihail Boldea este parlamentar neafiliat, precizează UNPR.
   
Deputatul Mihail Boldea, audiat în cazul privind înşelăciunile cu terenuri din Galaţi, a părăsit, vineri, după ora 12.00, sediul DIICOT Galaţi, plecând cu un taximetru şi refuzând să facă declaraţii.

Boldea Mihail este acuzat de înşelăciune, fals şi uz de fals într-o afacere cu imobile şi terenuri. Parlamentarul, fost membru PDL, făcea parte dintr-un grup de infracţional organizat, compus din 22 de persoane, grup destructurat de procuroii DIICOT. 

Din grupare mai făceau parte un avocat şi un fost membru al Curţii de Arbitraj Galaţi.

Potrivit procurorilor, membrii grupării identificau terenuri şi imobile situate în zone centrale ale municipiului Galaţi, proprietatea Consiliului Local Galaţi sau a unor persoane fizice, o parte din imobile fiind indisponibilizate în vederea confiscării speciale în cauze penale, pe care le treceau în proprietatea altor membri ai grupului.

×
Subiecte în articol: mihail boldea
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close