Antena 3 CNN Actualitate UNTOLD. Măsuri sporite de securitate la Cluj

UNTOLD. Măsuri sporite de securitate la Cluj

UNTOLD. Măsuri sporite de securitate la Cluj
31 Iul 2018   •   14:31

A patra ediție UNTOLD debutează pe 2 august și vine cu multe noutăți, spun organizatorii. Măsurile de securitate sunt cele mai ridicate, iar forțele de ordine asigură participanții că festivalul este printre cele mai sigure din Europa.

Peste 450 de polițiști vor asigura ordinea în fiecare zi a festivalului, iar acestora li se adaugă jandarmeria și alte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În afară de camerele de supraveghere de la stadionul Cluj Arena , mai sunt amplasate încă 80 de camere de supraveghere în împrejurimi. „E cel mai sigur festival din România, din Eruopa. Avem și un public foarte civilizat. Din punct de vedere al faptelor penale stăm foarte bine, anul trecut au fost foarte puține față așteptările noastre”, anunță colonelul Liviu Uzlău, reprezentantul Jandarmeriei.

Spre deosebire de anul trecut, forțele de ordine vor acționa împreună în urma unui demers care vizează eficientizarea siguranței pentru public. Poliția, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și alte organe operative ale MAI vor colabora în permanență pe durata festivalului, a precizat Comisarul Șef al IPJ Cluj, Mircea Rus.

×
Subiecte în articol: Untold Cluj Securitate festival cluj arena
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close