Antena 3 CNN Actualitate Unul din copiii accidentaţi de tren va fi transferat la Spitalul Marie Curie. Al doilea va fi operat la Spitalul Bagdasar

Unul din copiii accidentaţi de tren va fi transferat la Spitalul Marie Curie. Al doilea va fi operat la Spitalul Bagdasar

Unul din copiii accidentaţi de tren va fi transferat la Spitalul Marie Curie. Al doilea va fi operat la Spitalul Bagdasar
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Sep 2012   •   18:32
Update 18:30 - Unul dintre cei doi copii accidentaţi de tren în Capitală a fost transferat la Spitalul "Marie Curie", după ce s-a constatat că are ruptură de splină, iar al doilea, cu multiple leziuni, va fi operat, a precizat, pentru agenţia Mediafax, managerul Spitalului Bagdasar, Anca Buliman.
   
Potrivit sursei citate, cei doi copii, în vârstă de aproape cinci ani şi, respectiv, 15 ani, loviţi, sunt fraţi.
   
În cazul celui mare, medicii au decis să fie transferat la "Marie Curie", unitate specializată în îngrijirea copiilor, iar cel mic urmează să fie operat la Bagdar-Arseni.
   
Cei doi copii au fost accidentaţi de tren duminică după-amiază, în zona Republica din Bucureşti, în timp ce încercau să traverseze calea ferată. Echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului în urma unui apel la 112 făcut la ora 14.04 de către un martor.

Update 15:00
- Corespondentul Antena 3, Ana Maria Roman, a arătat că cei doi copii au fost transportaţi de urgenţă la spitalul Marie Curie: "Un copil are cinci şi al doilea are 14 ani. Cel mic nu are traumatisme atât de grave cât s-a estimat iniţial, dar se pare că al doilea a suferit un traumatism cranio-cerebral destul de sever."

"De asemenea, cei doi copii locuiesc în zonă şi se jucau lângă linia de cale ferată, nu erau supravegheaţi şi au fost loviţi de tren. Şansa lor a fost că trenul nu circula cu viteză", a relatat corespondentul Antena 3.

------------------

Doi copii au fost loviţi de tren, în Capitală, în zona Republica, bulevardul Basarabia.

"Unul dintre copii are 5 ani şi a fost grav rănit, urmând să fie transportat la Spitalul Budimex, pentru îngrijiri medicale", a declarat Daniel Vasile, reprezentant al ISU Bucureşti.

"Evenimentul a fost semnalat de un cetăţean care a sunat la numărul unic de urgenţă 112", a mai arătat Daniel Vasiel.

"Au fost mobilizate două autospeciale, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de terapie intensivă. Al doilea copil este într-o stare mai bună, se află într-o ambulanţă şi primeşte îngrijiri medicale. Urmează ca doctorii să decidă dacă şi la ce spital va fi transportat", conform oficialului.




×
Subiecte în articol: titan copii raniti tren accident
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close