Antena 3 CNN Actualitate Unul din fiii liderului clanului Butoane, reţinut. El este acuzat pentru trafic de persoane

Unul din fiii liderului clanului Butoane, reţinut. El este acuzat pentru trafic de persoane

Unul din fiii liderului clanului Butoane, reţinut. El este acuzat pentru trafic de persoane
Sursa foto: Foto: enational.ro
de M.Z.    |    27 Oct 2011   •   11:31
Update 16.45 - Fiul interlopului Butoane a fost reţinut, joi. Dan Grecu este acuzat de trafic de persoane. În locuinţa acestuia, poliţiştii au găsit o minoră de 15 ani.

Update 12.30
- Dan Grecu, unul dintre fiii lui Octavian Grecu, zis "Butoane", este acuzat de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori, în timpul percheziţiilor făcute joi la locuinţa lui, fiind găsită o fată de 15 ani, informează Mediafax.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Giurgiu fac cercetări faţă de trei persoane puse sub învinuire pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori.

Membrii grupării sunt acuzaţi că au recrutat mai multe victime minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, din judeţul Giurgiu, pe care le-au constrâns la practicarea prostituţiei.



Patru membri ai clanului Butoane din Giurgiu au fost ridicaţi, joi, de DIICOT, pentru trafic de persoane. Printre cei patru se numără şi Florin Grecu, zis Floricel, unul dintre fiii liderului clanului Butoane, Octavian Grecu.

Numele şefului de la "Butoane", Octavian Grecu, a fost implicat, recent, în contextul morţii baschetbalistului american Chauncey Hardy, în urma unei agresiuni comise într-un bar din Giurgiu.

Ionuţ Tănăsoaia, zis şi "Gypsy Gipsanu", tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, este un apropiat al lui Florin Grecu, pe un site de socializare fiind postată o fotografie în care Tănăsoaia îl ţine de gât pe Florin Grecu, potrivit Mediafax.

Doi dintre fiii lui "Butoane", Florin Grecu, alias "Floricel" şi Ştefan Grecu, zis "Căpăţână", au fost audiaţi în acest dosar, ei fiind prezenţi în localul în care a fost agresat sportivul american.

Ionuţ Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice.

×
Subiecte în articol: DIICOT
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close