Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre șefii clanului Corduneanu, aflat în arest la domiciliu, audiat într-un nou dosar. Ce acuzații i se aduc

Unul dintre șefii clanului Corduneanu, aflat în arest la domiciliu, audiat într-un nou dosar. Ce acuzații i se aduc

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași, aflat în arest la domiciliu pentru şantaj, este audiat astăzi, de poliţişti într-un nou dosar, după ce ar fi o ameninţat o persoană.

Unul dintre șefii clanului Corduneanu, aflat în arest la domiciliu, audiat într-un nou dosar. Ce acuzații i se aduc
de Mia Lungu    |    20 Mai 2022   •   14:06

Poliţiştii ieşeni au descins astăzi acasă la Adrian Corduneanu. El a fost ulterior dus la audieri, fiind vizat într-un dosar care se referă la comiterea infracţiunii de ameninţare. 

"Astăzi, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Iaşi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Pe 12 aprilie, Adrian Corduneanu a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

"Astăzi, 12 aprilie ac, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS au efectuat o percheziție domiciliară pe raza mun. Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Bărbatul, de 43 ani, bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări de la o persoană 1000 de euro și ar fi primit 2.000 lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. La data de 13 aprilie ac, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Iași. Cercetările continuă”, au precizat atunci reprezentantii Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Judecătorii au decis ulterior ca Adrian Corduneanu să fie cercetat sub arest la domiciliu.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close