Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre autorii jafului de un milion de euro din Ploieşti, prădat de 10.000 de euro

Unul dintre autorii jafului de un milion de euro din Ploieşti, prădat de 10.000 de euro

Unul dintre autorii jafului de un milion de euro din Ploieşti, prădat de 10.000 de euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Ian 2011   •   14:05

Cazul furtului de un milion de euro din Ploieşti se complică. Unul dintre suspecţii reţinuţi la Vama Nădlac a fost arestat preventiv. Mandatul nu a fost emis, însă, pentru jaful din Ploieşti, ci pentru o altă tâlhărie. Bărbatul este acuzat că a furat 10.000 de euro de la unul dintre autorii respectivului jaf.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Ploieşti, citat de Mediafax, în perioada 14-16 ianuarie, autori necunoscuţi au sustras dintr-o locuinţă din Ploieşti suma de 1,1 milioane de euro, iar în perioada 17-18 ianuarie Gheorghe Viorel, împreună cu alte persoane, l-au urmărit pe unul dintre presupuşii autori ai furtului şi l-au tâlhărit, sustrăgându-i suma de 10.000 de euro.

Gheorghe Viorel, bărbatul arestat în acest caz, a fost oprit, împreună cu alte trei persoane, de către autorităţile din vama arădeană Nădlac, toate persoanele fiind suspecte în cazul dispariţiei sumei de un milion de euro dintr-o casă nelocuită din Ploieşti. Cei patru - doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani - se aflau într-un autocar care se deplasa în Spania.

Vameşii au găsit asupra celor patru persoane suma de 10.000 de euro. Unul dintre bărbaţi le-a declarat anchetatorilor că a găsit suma respectivă într-o groapă aflată în apropierea unei balastiere.

Împotriva celorlalte trei persoane care au fost prinse în Vama Nădlac nu a fost luată nicio măsură.

×
Subiecte în articol: jaf Ploiești arestat
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close