Unul dintre autorii jafului de un milion de euro din Ploieşti, prădat de 10.000 de euro

de Antena3.ro    |    25 Ian 2011   •   14:05
Unul dintre autorii jafului de un milion de euro din Ploieşti, prădat de 10.000 de euro Foto: Intact Images

Cazul furtului de un milion de euro din Ploieşti se complică. Unul dintre suspecţii reţinuţi la Vama Nădlac a fost arestat preventiv. Mandatul nu a fost emis, însă, pentru jaful din Ploieşti, ci pentru o altă tâlhărie. Bărbatul este acuzat că a furat 10.000 de euro de la unul dintre autorii respectivului jaf.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Ploieşti, citat de Mediafax, în perioada 14-16 ianuarie, autori necunoscuţi au sustras dintr-o locuinţă din Ploieşti suma de 1,1 milioane de euro, iar în perioada 17-18 ianuarie Gheorghe Viorel, împreună cu alte persoane, l-au urmărit pe unul dintre presupuşii autori ai furtului şi l-au tâlhărit, sustrăgându-i suma de 10.000 de euro.

Gheorghe Viorel, bărbatul arestat în acest caz, a fost oprit, împreună cu alte trei persoane, de către autorităţile din vama arădeană Nădlac, toate persoanele fiind suspecte în cazul dispariţiei sumei de un milion de euro dintr-o casă nelocuită din Ploieşti. Cei patru - doi bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani - se aflau într-un autocar care se deplasa în Spania.

Vameşii au găsit asupra celor patru persoane suma de 10.000 de euro. Unul dintre bărbaţi le-a declarat anchetatorilor că a găsit suma respectivă într-o groapă aflată în apropierea unei balastiere.

Împotriva celorlalte trei persoane care au fost prinse în Vama Nădlac nu a fost luată nicio măsură.

Parteneri
x close